Perusing Tract - Laughing

Dags för lite extra kul

Posted Dec. 18, 2017, 11:38 a.m. By shari Tags: Fritid

Ja när man har några dagar ledigt så är det ju så kul att kunna göra något som man inte har gjort tidigare eller som var väldigt länge sen man gjorde i alla fall. Ja då kan det vara kul att spela biljard i stockholm och njuta lite av det. Man vill ju ha lite extra kul och det finns många sätt att ha kul på och i Stockholm så finns det så mycket som man kan hitta på och som är roligt att göra. Man kan välja på så många olika saker och det ör ju underbart att det finns så mycket som man kan välja på och som gör att alla blir nöjda och glada.

Kul med något som man inte gjort på länge

Ja det är ju jätte kul att det finns många saker som man kan göra och som är kul att hitta på och som man mår bra av att göra. Det är ju toppen när det går att göra saker som man inte har gjort på länge men som ma tycker är kul och det är ju toppen när det går att få saker som ting gjorda som man inte har gjort på länge. Det finns så mycket skoj som ma kan hitta på och som man tycker är kul det gäller bara att ta tag i saken och göra det. Ja det är något som man kan göra och som är kul och som man göra bäst när man har kul och mår bra. Så kolla upp vad det är man kan göra nu när man är ledig några dagar och har lite lediga dagar över. Då mår man bra av att göra något nytt och kul som att spela lite biljard eller liknande. Ja det är kul och roligt för alla att göra och vara med på.